Ecologische poetsproducten

Bij Wallabieke hebben we een breed aanbod aan grondstoffen en ecologische producten die uitermate geschikt zijn om te poetsen, vieze geurtjes op te lossen of om spullen op te frissen. Bovendien kan je ze in onze winkel zelf komen hervullen met je eigen verpakking, volgens gewicht naar keuze. Zo sparen we een heleboel onnodige verpakking uit en dragen we ons

steentje bij aan de natuur.

Véél mogelijkheden met slechts enkele grondstoffen…
Eens je onze grondstoffen in huis hebt kunnen ze veelzijdig ingezet worden voor allerlei andere toepassingen. Denk maar aan het bereiden van gezondheidsmiddeltjes of als onmisbare ingrediënten binnen de natuurlijke lichaamsverzorging.

Ideaal voor bewuste mensen die ervoor kiezen om meer te kunnen met minder. Je hoeft immers geen duizend flessen, bussen of potten hebben te staan in je kast. Echt niet????

Maar hoe zat dat nu weer met sodium-, bi- of percarbonaat? Of waarvoor kan je citroenzuur en azijn gebruiken? Of plantaardig glycerine? En ook…  Hoe kan je met al die pure en ecologische producten succesvol en veilig aan de slag? ????‍????


Wij helpen je graag op weg!

Hou onze blog in de gaten, waar we elk van deze grondstoffen aandachtig zullen bespreken. We inspireren je daarbij ook graag met leuke receptjes en toepassingen binnen het huishouden, maar ook daarbuiten.
Leerrijke workshops komen eraan! ????

Anne Drake is bekend voor haar duurzame en mooie workshops. Haar medewerker Karlijn komt op 9 oktober naar Buggenhout om je op al je vragen te antwoorden met trucs, tips en recepten waar je al meteen zelf aan de slag kan.

Inhoud

Wat dacht je van waspoeder allesreiniger met Savon Noir, antikalk reiniger, citroen schuurcrème, desinfecterence reiniger, wc reiniger?Je maakt alles zelf en neemt de producten in herbruikbare verpakkingen meenaar huis, samen met de recepten.Voorkennis niet nodig.

Praktisch

De plaatsen zijn beperkt, dus snel reserveren is de boodschap!

Je inschrijving is definitief na betaling van 75 euro op ons rekeningnummer. Mail voor je inschrijving en betalingsinfo op winkel@beta.wallabieke.be ????