Workshop lippenbalsem

Verwen je Lippen met Pure Natuurproducten!

Ontdek de geheime formule voor perfecte, zachte lippen met onze boeiende workshop Natuurlijke Lippenbalsem op basis van bijenwas! Laat je leiden door de helende krachten van bijenwas en ontwikkel je eigen unieke lippenbalsem die niet alleen luxueus aanvoelt, maar ook exclusief uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Leer tijdens deze 2 uur durende workshop meer over bijenwas, het maken van bijenwasproducten en ga zelf aan de slag met jouw eigen lippenbalsem.

🌼 Verrijkende Kennis

Leer alles over de voordelen van bijenwas voor je lippen en ontdek de natuurlijke ingrediënten die je kunt toevoegen om een lippenbalsem te creëren die perfect bij jou past.

👩‍🏫 Deskundige Begeleiding

Onze ervaren instructeur zal je begeleiden door het proces, zodat iedereen kan genieten van het maken van eigen lippenbalsem.

💖 Gepersonaliseerde Lippenverzorging

Neem jouw zelfgemaakte lippenbalsem mee naar huis en geniet van gepersonaliseerde, natuurlijke verzorging voor je lippen.

🌿 Natuurlijke Ingrediënten

Ontvang deskundige begeleiding over het gebruik van natuurlijke ingrediënten zoals bijenwas, kokosolie en andere oliën. 

Reserveer tijdig!

Deelname aan deze betoverende workshop kost slechts €39 per persoon. Dit omvat alle materialen, instructie en natuurlijk je (2) zelfgemaakte natuurlijke lippenbalsems om mee naar huis te nemen! Op onze locatie te Buggenhout maken we groepjes van maximaal 4 tot 6 personen. Individueel inschrijven kan uiteraard! Deze workshop kan eventueel ook op verplaatsing gegeven worden, mail ons hiervoor voor meer informatie!

Verwen je lippen met de tederheid die ze verdienen. Reserveer nu jouw plekje uit de beschikbare data op onze website voor de Workshop Natuurlijke Lippenbalsem en omarm een gezonde, stralende glimlach! 💄🌿💋

Volgende workshops: