Workshop imkeren

Verken de Boeiende Wereld van het Bijenhouden!

 

Stap in de intrigerende wereld van imkeren met onze boeiende workshop, waar we je uitnodigen om de geheimen van bijen en hun essentiële rol in ons ecosysteem te ontdekken. Gedurende twee uur nemen we je mee op een reis door het leven van bijen en de kunst van het imkeren.

Leer tijdens een 2 uur durende workshop samen wat imkeren precies inhoudt en zet zelf ook de eerste stappen als imker.

🌺 Bijenteelt Introductie

Begin de workshop met een meeslepende introductie tot bijenteelt. Ontdek de levenscyclus van bijen, hun rol in de natuur, en waarom imkeren zo cruciaal is voor het behoud van deze belangrijke bestuivers.

Naslagwerk

Ontvang een digitaal naslagwerkje met belangrijke informatie over bijenteelt, zodat je thuis verder kunt lezen en je nieuwe passie voor imkeren kunt verdiepen.

Hands-on Ervaring​

Trek een imkerpak aan (beschikbaar gesteld tijdens de workshop) en ervaar zelf het fascinerende werk van een imker. Leer de basisprincipes van het omgaan met bijen, het inspecteren van een bijenkorf en het herkennen van verschillende soorten.

👨‍🏫 Deskundige Begeleiding

Bart Callaert, een ervaren imker, deelt zijn diepgaande kennis op een toegankelijke manier. Ontvang waardevolle inzichten en handige tips voor wie overweegt om zelf te starten met bijenteelt.

Reserveer tijdig!

Deelname aan deze unieke workshop kost slechts €79 per persoon. Dit omvat het gebruik van een imkerpak, deskundige begeleiding, en jouw eigen digitaal naslagwerk om mee naar huis te nemen! We richten ons voor deze workshop in onze imkerij tot groepjes van 4 tot 6 personen in totaal, wees dus op tijd om jouw (individuele) deelname vast te leggen! Reserveer nu jouw plekje op de data van het (volgende) seizoen) van deze 2 uur durende workshop.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van imkeren.  Ontdek de fascinerende relatie tussen mens en bijen tijdens de Workshop Imkeren! 🌺🐝🕯️

Volgende workshops: