Workshop honing

De gouden kracht van de natuur

Stap achter de schermen van de betoverende wereld van honing tijdens onze workshop Honing. Deze unieke ervaring is ontworpen om je te laten kennismaken met het wonderlijke natuurproduct, de diverse soorten die bestaan, en degenen die het écht maken.

Leer tijdens deze 2 uur durende workshop meer over honing, hoe het gemaakt wordt en wat jij er zelf mee kan maken. Ontdek de wonderlijke werking van honing en maak je eigen honingbalsem.

🔍 Honing Diepgang

Ontdek wat honing echt is tijdens een gedetailleerde, maar toegankelijke uitleg van Bart Callaert, een ervaren keurmeester imker. Leer over de verscheidenheid aan honingsoorten en wie de meesterlijke makers zijn achter dit vloeibare goud.

📚 Weet-je-datjes en Naslagwerk

Ontvang essentiële weet-je-datjes over honing en krijg een digitaal naslagwerkje mee naar huis. Duik dieper in de wereld van honing met extra leesvoer, zodat je alles wat je hebt geleerd kunt blijven 

🎁 Goodie Bag met Honing

Ga naar huis met een goodie bag gevuld met een potje heerlijke honing en jouw eigen honingbalsem, zodat je niet alleen proeft en leert, maar ook meteen aan de slag kunt gaan voor je eigen lichaam.

🍯 Proefondervindelijke Ontdekking

Ga zelf aan de slag met honing, ontdek de verschillende soorten en hoe je ze het best kan gebruiken in jouw creaties. Laat je prikkelen en maak zelf een verzorgende honingbalsem.

Reserveer tijdig!

Deelname aan deze boeiende workshop kost slechts €59 per persoon. Dit omvat de 2 uur durende workshop, een goodie bag met honing en het waardevolle naslagwerk.  Op onze locatie te Buggenhout maken we groepjes van maximaal 4 tot 6 personen. Individueel inschrijven kan uiteraard! Deze workshop kan eventueel ook op verplaatsing gegeven worden, mail ons hiervoor voor meer informatie!

Wij delen onze passie voor honing graag met jou, en we nodigen je uit om deze workshop bij te wonen en de magie van dit gouden goedje te (her)ontdekken! Schrijf je nu in en ga mee op een smakelijke reis door de wereld van honing. 🌼🍯📚

Volgende workshops: