Workshop bijenwaskaarsen

Laat je Creativiteit Vlamvatten!

Welkom bij onze betoverende workshop Bijenwaskaarsen Maken, waar we je meenemen op een creatieve reis met bijenwas. Ontdek de magie van dit natuurlijke materiaal en leer hoe je deze natuurlijke kaarsen kunt creëren die niet alleen sfeer brengen, maar ook een warme gloed van duurzaamheid.

Leer tijdens deze 2 uur durende workshop meer over bijenwas, het maken van bijenwasproducten en ga zelf aan de slag met jouw eigen bijenwaskaarsen.

🔥 Bijenwas Kennismaking

eer de geheimen van bijenwas kennen en ontdek waarom het een uitstekend materiaal is voor het maken van kaarsen, maar ook voor andere toepassingen. Krijg inzicht in de duurzame voordelen van bijenwas en hoe het een positieve impact kan hebben op jouw leefomgeving.

🕯️ Hands-on Creatie

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een praktische sessie waarin je je eigen bijenwaskaarsen maakt. Kies uit verschillende vormen en mogelijkheden om kaarsen te creëren die perfect passen bij jouw stijl en behoeften.

👩‍🏫 Deskundige Begeleiding

Bart Callaert, imker-keurmeester, zal je begeleiden door het proces en waardevolle tips delen over het werken met bijenwas. Geniet van gedetailleerde instructies in een inspirerende omgeving.

🎁 Neem je Creaties mee naar Huis

Na de workshop ga je naar huis met een set prachtige bijenwaskaarsen die je zelf hebt gemaakt, klaar om je ruimte te verlichten met een warme, natuurlijke gloed.

Reserveer tijdig!

Deelname aan deze boeiende workshop kost slechts €59 per persoon. Dit omvat de 2 uur durende workshop, een goodie bag met honing en het waardevolle naslagwerk.  Op onze locatie te Buggenhout maken we groepjes van maximaal 4 tot 6 personen. Individueel inschrijven kan uiteraard! Deze workshop kan eventueel ook op verplaatsing gegeven worden, mail ons hiervoor voor meer informatie!

Wij delen onze passie voor honing graag met jou, en we nodigen je uit om deze workshop bij te wonen en de magie van dit gouden goedje te (her)ontdekken! Schrijf je nu in en ga mee op een smakelijke reis door de wereld van honing. 🌼🍯📚

Volgende workshops: