Workshop bijenwasdoekjes

Duurzaamheid in Elke Vouw!

Ontdek de waarde van bijen en bijenwas op een creatieve wijze die nog eens milieuvriendelijk en duurzaam is ook!

 Laat je leiden door de magie van bijenwas terwijl we samen duurzame alternatieven creëren voor plasticfolie. Deze unieke workshop biedt niet alleen een plezierige ervaring, maar draagt ook bij aan een groenere leefomgeving.

Leer tijdens deze 2 uur durende workshop meer over bijenwas, het maken van bijenwasproducten en ga zelf aan de slag met jouw eigen bijenwasdoekjes.

🌱 Inspirerende Kennis

Leer over de fascinerende wereld van bijen en de duurzame voordelen van bijenwas wraps. Ontdek waarom ze een geweldige keuze zijn voor het milieu en hoe ze jouw dagelijks leven kunnen verbeteren.

🎨 Creatieve Uitdaging

Ga hands-on aan de slag en maak je eigen bijenwas wraps! Kies je eigen kleurrijke stoffen of neem gerust je eigen doekjes met motiefjes mee en laat je creativiteit de vrije loop terwijl je een set wraps maakt die helemaal bij jouw stijl passen.

🌍 Duurzame Lifestyle Tips

Ontvang praktische tips en tricks voor het gebruik van bijenwas in wraps voor dagelijks gebruik. Verminder je plasticafval en draag bij aan een groenere levensstijl.

🎁 Neem je Creaties mee naar Huis

Na de workshop ga je niet alleen weg met nieuwe kennis, maar ook met je zelfgemaakte bijenwas wraps, klaar om je voedsel op een duurzame manier in te pakken.

👩‍🎨 Professionele Begeleiding

Onze ervaren lesgever neemt je stap voor stap mee door het proces, zodat zowel beginners als ervaren ambachtslieden een geweldige tijd zullen hebben.

Reserveer tijdig!

Deelname aan deze inspirerende workshop kost slechts €49 per persoon. Dit omvat alle materialen, instructie en natuurlijk je zelfgemaakte bijenwas wraps om mee naar huis te nemen! Op onze locatie te Buggenhout maken we groepjes van maximaal 4 tot 6 personen. Individueel inschrijven kan uiteraard! Deze workshop kan eventueel ook op verplaatsing gegeven worden, mail ons hiervoor voor meer informatie!

Dompel jezelf onder in de wereld van duurzaam leven en creëer met ons een impactvolle verandering. Reserveer nu jouw plekje uit de data op onze website en omarm een groenere levensstijl met de Workshop Bijenwasdoekjes! 🌎🐝✨

Volgende workshops: