Teambuilding

Engageer jouw team en werk samen zoals honingbijen

We willen jou vleugels geven en vlinders in de buik voor onze bijen! Onze activiteiten zijn een mooie start of aanvulling om jou werkomgeving duurzame inspiratie te geven. Zoals mijn bijen een eindeloze bron van inspiratie waren om anders te gaan leven en ondernemen, wil ik die passie aan jullie overdragen.

Leerzame en betekenisvolle ervaringen maken elke activiteit een motor voor bewustwording en postieve actie. Maak een uitdagende en ervaringsgerichte werkplaats maakt waar je team naar uitkijkt om naartoe te komen. Geef ze welzijn en de mogelijkheid samen te werken. Zo werken wij met onze bijen ook en dat maakt hen sterker en vitaler!

Breng alle aandacht naar jouw duurzame inzet die je doet in je onderneming.

Deze team building workshops zetten poorten open naar nieuwe ideeën, inzichten en zal gesprekken teweegbrengen over hoe jouw onderneming zich klaarmaakt voor de toekomst. In en buiten de onderneming zal er ook gesproken worden over die inzet en je kan er gerust mee uitpakken naar al je media toe.

Kies uit 6 activiteiten voor je bedrijf bij Wallabieke

Duik in de bijzondere wereld van de bijen en het bijenhouden. Je zal vertrekken met een pak aan nieuwe kennis, nieuwe inzichten en een verhoogt gevoel van bijzonder samenwerken.

Van korf tot potje: honingoost!
Volg elke stap van het oogsten van honing. Het ontzegelen van de ramen, het zwieren van de honing, het inpotten en het labelen van de potjes zodat je er mee naar huis kan.

Wonderlijke Wax: natuurlijke bijenwaskaarsen
Maak de zuiverste en bijzonderste mooie kaarsjes terwijl je bijleert over alles wat je wou weten en nooit kon bedenken over bijenwas.

Meeting: Honeybees
Trek een imkerpak aan, observeer ze bij jou op werk en proef uit de honing récht uit de kast. Met wat geluk ontmoet je ook de koningin in levende lijve. Vind jij ze?

Bee the Future
Zero waste, groene chemie, lokale voeding, permacultuur en duurzaam ondernemen. We zetten een stapje achteruit en kijken ruimer naast onze bijenkasten naar de bredere toekomst rondom de korte keten en bewuste (land)bouw.

Team Trivial: Queen’s Quiz
Daag jouw team uit voor een rondje vragen om je deelnemers een glimlach te geven, verbinding, veel plezier en verbazingwekkend bij-zondere kennis.

Escape the Hive
Je zit in onze reuzenbijenkast en hebt een uur tijd om eruit te geraken en te ontsnappen aan de hoornaars. Honingbijen werken samen om grote uitdagingen aan te gaan, leer hoe zij dat doen!

Volgende data: