Lezingen & consultancy

Bee the future.

Of het nu onze manier van imkeren is, moestuinieren of producten aanbieden, de rode draad door het verhaal en de passie die we wil overbrengen is het duurzamer leven.
Jouw bedrijf of vereniging kan die boodschap eveneens uitdragen. Het louter plaatsen van een bijenhotel of een laadpaal is dan wel leuk, maar het maakt van je bedrijf daarom nog geen groene onderneming. Duurzaam ondernemen pur sang is geen verpakking, maar het uitademen van een filosofie.

Je krijgt advies, een doorlichting en een uiteenzetting voor jouw ondernemers om zelf geïnspireerd en geïnformeerd te worden over hoe je beter, eerlijker en groener kan gaan werken. Je onderneming kan dan in al haar aspecten die transitie ook zelf uitademen. Op een geloofwaardige en totale manier, die een nieuwe generatie van bewuste klanten zal warmmaken.

Groen, duurzaam, eerlijk en ecologisch omschakelen hoeft overigens niet meer budget te vragen. Integendeel, niet alleen zijn duurzame alternatieve vaak zonder meerkost, reeds op korte termijn kunnen ze zelfs besparend zijn. Meer nog, doordat je bedrijf zich opmaakt voor de toekomst trekt het de betere klanten aan en creëer je een meerwaarde.
Je kan op die manier je omzet opbouwen voor de toekomst.

Vandaag is duurzamer ondernemen mogelijk een marketingsterkte, morgen is het wellicht een absolute noodzaak waar je beter vandaag werk van maakt.

Bart Callaert geeft je consultancy diensten om jouw bedrijf de stap naar een betere toekomst te helpen zetten. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Een inspirerende lezing met bijen als rode draad en duurzaam ondernemen als motor bijvoorbeeld?

Ambassadeur van de Kleine Korte Keten

Bart geeft lezingen over hoe we veel meer kunnen doen om respectvol om te gaan met onze leefomgeving en die zo ook voor onszelf gezonder te maken.

Wat zijn bijenplanten of drachtplanten? Waarom is de korte keten niet alleen gezonder maar ook verantwoorder voor dieren en voor onze lokale economie, gezondheidszorg en belastingen? 

Bart legt het graag uit!

Volgende data: