KORTE KETEN

We vinden een rechtstreekse band tussen u als consument en onszelf als producent erg belangrijk. We kennen graag uw voorkeuren, smaken en bekommernissen en houden daar in ons aanbod rekening mee.

Dankzij de korte keten kunnen we onze voedselkilomters beperkt houden en zo verpakkings- en afvalvrij mogelijk werken. We zijn niet afhankelijk van voorwaarden die grote ketens stellen en bepalen dus onze eigen productiemethode en -prijs. U krijgt in ruil verse en kwaliteitsvolle producten, recht vanuit onze imkerij, met liefde gemaakt, met onze consumenten in gedachten.

Door transparant te werken zijn we een ambassadeur van zowel (onze) streekproducten als voor de korte keten

Via www.eigenbodem vind je onze producten samen met die van talloze andere Belgische producenten, (h)eerlijk en ambachtelijk. Wil je zelf zonder opstartkosten een webshop voor je eigen producten, mail dan naar info@wallabieke.be . Wil je zelf producten aanbieden van Belgische producenten, dat kan ook.

Via eigenbodem.be kan je kiezen om bij je thuis te laten leveren (zelfs met de bakfiets!) of je komt gewoon bij ons afhalen.

  • Rode Kruisstraat 23 te Sint-Niklaas ( Avansa, het oude Vormingplus, naast Vrije Ateliers )
  • Bovendonkstraat 194 te Buggenhout ( Wallabieke Buurderij )

    Je kan ook afhalen bij  afhaalpunt Wallabieke te Sint-Niklaas in de Mercatorstraat 154B ( aan Hubo ) 
    of bij Wallabieke te Buggenhout op de Provinciale 2, 9255 Buggenhout

Wallabieke geeft ook het hele jaar rond lezingen op tal van plaatsen en zijn zo aanwezig op verschillende markten en evenementen. Zo ondersteunt Wallabieke steden, gemeenten, scholen en verenigingen die zo graag de korte keten en duurzaam consumeren en leven in de kijker willen zetten.