De imker bij jou?

Duik in de koffer van de imker of de korf?

Over de bijen, het imkeren en alle producten die daaruit voorvloeien is er enorm veel te vertellen en bij te leren.

Wallabieke komt bij jou op bezoek en geeft je een (korte) lezing aanvullend met proeverijen en tastbare informatie. We kunnen je alle tekst en uitleg geven over honing, koninginnebrij, bijenwas, hommels, bijen, wespen, hoornaars, producten van honing en cosmetica. We kunnen je echter ook dat allemaal laten voelen, vast houden en proeven. We brengen zo de wondere wereld van de bijen tot leven!

Dat is natuurlijk meer dan honing alleen! We hebben ook onze eigen kazen, dressing, honingbiertjes maar zelfs Honinggin , Rum en meer!

Ontmoet de imker zélf en vraag alles wat je wil!

Heb je zelf een bijzonder project of een thema opgebouwd rond de bijen, dan mag een imker daar zeker niet bij ontbreken. Bart laat zijn gereedschap zien, je kan zelf in een pak kruipen en uiteraard kan je ook het lekkers van bij de imker proeven.

Vraag ons wanneer het bijenseizoen volop aan de gang is en we komen ook met een kast waar je de bijen zélf vlijtig aan het werk ziet.

Het is de ultieme mogelijkheid om bij te leren. Over het mooiste bijberoep dat er bestaat, de passie van het bijenhouden en meteen ook het bloemstuk van jouw bijzonder project!

Volgende data: