Gepersonaliseerde cadeaus voor je bedrijf

Een bijzondere attentie voor jouw contacten en medewerkers

Wallabieke maakt zelf potjes honing, biertjes, honingzepen, bierkaas, honingmosterdsaus of pakketjes met deze producten.
Wil je een bijzonder mandje of gepersonaliseerd cadeau, dan kunnen we ook aan de slag voor jullie bedrijf. Aangezien we zelf alles in huis afwerken, kunnen we jouw bedrijf een bijzondere touch geven!

We denken graag met jou mee, contacteer ons met jouw behoeften en wensen en we realiseren op basis van ons aanbod bijzondere geschenken of zelfs mandjes!

We hebben een aantal standaardpakketjes, mandjes en cadeauverpakkingen van verschillende ambachtelijke producenten en van Wallabieke zelf uiteraard.

Wat dacht je bijvoorbeeld van pakketjes met ons pure honingbier met onze echte imkerhoning, maar ook iets sterker met onze Save The Queen honinggin met een glas, honinglepel en honing. 

Kies uit mandjes met natuurlijke lokale producten, pure sausjes of heerlijke kazen. Helemaal ecologisch en superlokaal. 

We hebben vooraf samengestelde mandjes die je op onze shop zo kan bestellen of we denken graag met je mee en stellen al dan niet aan de hand van onze voorbeelden een mandje op maat voor.

We gebruiken enkel afbreekbare en herbruikbare verpakking, dus je cadeautje zal niet alleen authentiek en lokaal zijn maar tevens uitermate duurzaam.

Een bij-zonder cadeautje om te geven en mee uit te pakken!