VOEDING

In onze webshop ontdek je al ons lekkers in de categorie voeding:

Honingcake, honingspeculaas, honingmarsepein en honingen met kruidige toevoegingen maar nog steeds natuurlijk. Wat dacht je van ons aanbod honingen met etherische oliën om de specifieke werking nog te versterken.

Al onze producten worden ambachtelijk en kleinschalig geproduceerd, met ingrediënten waarvan we de oorsprong kennen en vertrouwen. Lokale herkomst en duurzame productie dragen we hoog in het vaandel.

Ons gamma is voortdurend in ontwikkeling. Bart streeft steeds naar vernieuwing en in zijn creatieve geest ontspruiten steeds weer nieuwe ideeën! Houd onze facebookpagina in de gaten voor alle nieuwigheden!

Omdat we onze ecologische voetafdruk graag klein houden, stappen we waar het kan af van wegwerpverpakkingen. We bieden onze producten aan in bulk of in glazen verpakking.

We hebben zelf ook een aanbod voedingsverpakkingen dat als alternatief van plasticfolie of aluminiumfolie gebruikt kan worden. De Bee’s wraps zijn perfect voor het afdekken van schalen en je verpakt er prima kaas, groente en brood mee zodat het langer vers blijft.

Je lunchpakket meenemen op duurzame wijze? Dat doe je met de sandwich wrap!

Deze Bee’s wraps worden gemaakt van biologische katoen met bijenwas, biologische jojoba-olie en boomhars. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de etenswaren die je verpakt in Bee’s Wraps langer goed blijven vanwege de antiseptische werking.

Onze Vejibags helpen je groenten langer te bewaren, waardoor je minder voedselafval hebt.

Vegan? Dan hebben we eveneens de Vegan Bee’s Wrap! 

AgreenA heeft een heel mooi alternatief voor bakpapier dat je eveneens kan gebruiken als plasticfolie. Alleen zonder plastic, maar enkel natuurlijke siliconen.