EDUCATIE

In 2015 richtte Bart DroneBee Project om zich in te zetten voor de sensibilisering rond de bijenproblematiek. De bijensterfte terugdringen is erg belangrijk, willen we binnen enkele jaren nog steeds een gezonde voedselcirkel hebben.

Via https://wallabieke.be/wp-content/uploads/2020/01/zaaienbloeikalender.pdf  vind je onze Zaai- en Bloeikalender. Allemaal bijenplanten die Bart zette in zijn bijentuin en mogelijk een inspiratie wat je allemaal voor onze bijen kan planten of zaaien. Je ziet meteen wanneer je de bloei ongeveer mag verwachten.

Je wil informatie voor kinderen, voor school , voor een projectje, voor jezelf?

Je vindt online heel wat informatie uiteraard, maar soms zie je door de zwerm de bijen niet meer. Vragen stellen is nog altijd gratis, dus aarzel niet om wat begeleiding te vragen en Wallabieke wijst je met plezier de weg naar de juiste informatie. Met veel plezier!

Bij Wallabieke kan je terecht voor een ruim educatief aanbod voor zowel scholen als volwassenen.

Wil je met je school of vereniging meer doen omtrent duurzaamheid, de korte keten, bijen of verpakkingsvrij leven? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie via info@wallabieke.be

Wil je in de gemeenten waar Wallabieke actief is gratis lokale pakketjes voor de kinderen aanvragen? Geef ons een seintje!

Volg onze facebookpagina voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen en workshops. Of kijk even op onze kalender.