BULKPRODUCTEN

In onze winkel vind je een gevarieerd aanbod aan lokale en onverpakte producten van producenten die we met zorg hebben uitgekozen. Kom gerust langs met je eigen potten en flessen om zo je gewenste hoeveelheden zelf te komen afwegen.
Je kan ook een bestelling plaatsen via de webshop.

 

Pasta

Keuze uit verschillende soorten ambachtelijk gemaakte pasta: kruidenpasta, spelt, fussili, maccheroni, bio giglio (zonder ei), bio casserechia (zonder ei).

Rijst (BIO)

keuze uit vier soorten rijst. Ontdek het in de webshop of onze winkel.

Plantaardige oliën

koolzaadolie, amandelolie, olijfolie. Koolzaadolie en olijfolie is ook verkrijgbaar in flessen.

Ambachtelijke speculaas

Deze lekkernij wordt met liefde vervaardigd door bakkerij Vermeulen. Ook honingspeculaas is bij ons verkrijgbaar.

(honing-) pralines en ambachtelijke koekjes

Gemaakt door een jong en gepassioneerd talent, vol liefde voor haar vak.
Naast onze honingpralines biedt onze chocolatier een uniek en veelzijdig assortiment aan artisanale pralines met een uitdagend smakenpallet. Ook suikervrij in het aanbod.


Granola (Bio)

Zo’n vier jaar geleden kwam Bart Liliana tegen.
Wallabieke was nog een jonge onderneming en Liliana was nog in volle voorbereiding om haar baby Lily’s Granola op te starten.

Ze startte haar zaak in het hartje van Brussel en koos al meteen voor eigen unieke en gezonde recepten. Zonder geraffineerde suikers, met weinig zoetmakers en volledig handgemaakt. Neem alvast je lege bokaal en welkom in Buggenhout voor een (h)eerlijk ontbijt!
 

Huishoudelijke producten (ECO)

Onze huishoudelijke producten zijn afkomstig van WalloWash. Naast ons uniek systeem voor kuisproducten beschikken we ook over een aantal natuurlijke grondstoffen die je kan inzetten in het huishouden. Denk maar aan citroenzuur, natriumbicarbonaat, schoonmaaksoda, marseillezeep, huishoudazijn,… In onze blog vind je inspiratie en tips om er zelf mee aan de slag te gaan. Hou onze facebookpagina in de gaten voor leerrijke workshops rond oa duurzaam en ecologisch poetsen.

Noten en zaden

Koffie (Agostini)


Chocolade (Callebaut)

kokosbloesemsuiker (BIO)